maanantai 14. lokakuuta 2013

Monday, happy day (not)



Maanantai. Vielä muutama päivä koulua ja sitten reilun kahden viikon "loma". Tulee tarpeeseen.

Yllä muutamia kuvia viime päiviltä. 
1. Eilen tuli käytyä katsastamassa Cheekki Hämeenlinnan Verkatehtaalla, oli kyllä huikea keikka vaikken miehen musasta niin välitäkään. Cheek vaan osaa eikä tuollaista komeeta hymyä voi vastustaa, siitä matalasta äänestä puhumattakaan..

2. Päätin hakee vähän lisämotivaatiota reenaamiseen lehdistä nyt kun alkaa elämä voittaa terveyden suhteen. Toi suklaalevy taitaa kyllä pilata ton kombon.

3. Vannoutuneena teenjuojana oon pikkuhiljaa vaihtanu kovempiin aineisiin ja oon pelkän kofeiinin vuoksi alkanut juoda kahvia. Tietysti erikoiskahvit, kuten kuvassa oleva vaniljalatte, hivelee meikäläisen makuhermoja vähän enemmän kuin se peruskaura presidentti.

4. En tiedä kuinka paljon yksi ihminen voi hehkuttaa vuodenaikoja, mutta tää syksy on vaan mielettömän hienoa aikaa. Varsinkin kun on luvassa pakkasia, niin mikään ei voita sitä tuoksua aamuisin.

Oon jotenkin koko aamun ja aamupäivän masistellut, vaikka kaikki on ihan kunnossa. Nyt on siis hyvä hetki lähtee lenkille, huntata Spotifysta joku hyvä juoksubiisilista (kenties Cheekkiä) ja testailla kuinka juoksu sujuu meikäläiseltä aivan liian pitkäksi venyneen tauon jälkeen. Eiköhän lenkin jälkeen taas fiilis oo parempi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti