tiistai 27. marraskuuta 2012

Tuesday evening

Täällä hengaillaan teemuki kädessä kietoutuneena kahteen vilttiin. Flunssa siis tekee tuloaan, mutta periksihän ei anneta. Sellaista flunssaa ei olekaan, johon ei kunnon yöunet, lämpö, hunaja ja äidin ihmelääkket auttaisi.
























Telkkarissa pyörivät sääennusteet lupailevat vihdoista viimein lumisadetta ainakin tänne Turun suunnalle! Pitkään sitä onkin jo odotettu ja olisikin ihanaa jos kalenterin saisi kääntää joulukuun puolelle ikkunasta näkyvällä lumipeitteellä. Reippailin tossa muutama tunti sitten kauppaan ostamaan vähän täytettä jääkaappiin sekä pientä piristystä. Kukat kun piristävät ainakin omaa päivääni ja mieltäni kummasti. Vieraitakin on tällä viikolla tulossa, joten pieni hemmottelu sallittakoon :) 

Harmikseni läppäri ei avaa viittomakielen portfolioon liittyviä tehtävävideoita, joten saan ottaa uuden kupillisen teetä ja käpertyä sohvan nurkkaan katsomaan yhden jakson Switched At Birth`ä ja nukkua ruhtinaalliset yöunet! Aamulla sitten koululle tekemään muutama kouluhomma ennen koulun alkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti